banner



Max Verstappen Monaco : F1 2017: F1, GP Monaco 2017: Sebastian Vettel riporta la : Hij is erg blij met de auto.

Een klein beetje regen aan. Vooral het bandenmanagement van zijn nederlandse pupil vond marko indrukwekkend. De adviseur van red bull racing was er niet zeker van dat max verstappen er met de overwinning vandoor zou gaan in austin. Ik dacht dat hij zijn eerste pole position zou pakken! We waren de hele race aan het bibberen, erkent marko tegen de duitse …

We waren de hele race aan het bibberen, erkent marko tegen de duitse … Daniel Ricciardo, Red Bull, Monaco, 2018 · RaceFans
Daniel Ricciardo, Red Bull, Monaco, 2018 · RaceFans from www.racefans.net
Vor 2 tagen · de teambaas van het team van max verstappen zag de nederlander pole position pakken en sergio perez als derde eindigen tijdens de kwalificatie in austin. We waren de hele race aan het bibberen, erkent marko tegen de duitse … Hij is erg blij met de auto. Vor 1 tag · helmut marko was zenuwachtig tot en met de laatste minuut in de grand prix van de verenigde staten. Horner was na afloop tegenover skysports dan ook lovend over de prestaties van zowel perez als verstappen. De adviseur van red bull racing was er niet zeker van dat max verstappen er met de overwinning vandoor zou gaan in austin. Ik dacht dat hij zijn eerste pole position zou pakken! Een klein beetje regen aan.

Ik dacht dat hij zijn eerste pole position zou pakken!

Vor 1 tag · helmut marko was zenuwachtig tot en met de laatste minuut in de grand prix van de verenigde staten. Vor 2 tagen · de teambaas van het team van max verstappen zag de nederlander pole position pakken en sergio perez als derde eindigen tijdens de kwalificatie in austin. Vooral het bandenmanagement van zijn nederlandse pupil vond marko indrukwekkend. Ik dacht dat hij zijn eerste pole position zou pakken! Horner was na afloop tegenover skysports dan ook lovend over de prestaties van zowel perez als verstappen. De adviseur van red bull racing was er niet zeker van dat max verstappen er met de overwinning vandoor zou gaan in austin. Hij is erg blij met de auto. Een klein beetje regen aan. We waren de hele race aan het bibberen, erkent marko tegen de duitse …

Ik dacht dat hij zijn eerste pole position zou pakken! Vor 2 tagen · de teambaas van het team van max verstappen zag de nederlander pole position pakken en sergio perez als derde eindigen tijdens de kwalificatie in austin. Horner was na afloop tegenover skysports dan ook lovend over de prestaties van zowel perez als verstappen. Vor 1 tag · helmut marko was zenuwachtig tot en met de laatste minuut in de grand prix van de verenigde staten. Hij is erg blij met de auto.

Een klein beetje regen aan. F1 2017: F1, GP Monaco 2017: Sebastian Vettel riporta la
F1 2017: F1, GP Monaco 2017: Sebastian Vettel riporta la from media.motorbox.com
Horner was na afloop tegenover skysports dan ook lovend over de prestaties van zowel perez als verstappen. Vooral het bandenmanagement van zijn nederlandse pupil vond marko indrukwekkend. Vor 2 tagen · de teambaas van het team van max verstappen zag de nederlander pole position pakken en sergio perez als derde eindigen tijdens de kwalificatie in austin. Vor 1 tag · helmut marko was zenuwachtig tot en met de laatste minuut in de grand prix van de verenigde staten. We waren de hele race aan het bibberen, erkent marko tegen de duitse … De adviseur van red bull racing was er niet zeker van dat max verstappen er met de overwinning vandoor zou gaan in austin. Ik dacht dat hij zijn eerste pole position zou pakken! Hij is erg blij met de auto.

Hij is erg blij met de auto.

Vor 1 tag · helmut marko was zenuwachtig tot en met de laatste minuut in de grand prix van de verenigde staten. Horner was na afloop tegenover skysports dan ook lovend over de prestaties van zowel perez als verstappen. Vooral het bandenmanagement van zijn nederlandse pupil vond marko indrukwekkend. Hij is erg blij met de auto. Ik dacht dat hij zijn eerste pole position zou pakken! Vor 2 tagen · de teambaas van het team van max verstappen zag de nederlander pole position pakken en sergio perez als derde eindigen tijdens de kwalificatie in austin. De adviseur van red bull racing was er niet zeker van dat max verstappen er met de overwinning vandoor zou gaan in austin. Een klein beetje regen aan. We waren de hele race aan het bibberen, erkent marko tegen de duitse …

Vooral het bandenmanagement van zijn nederlandse pupil vond marko indrukwekkend. Vor 2 tagen · de teambaas van het team van max verstappen zag de nederlander pole position pakken en sergio perez als derde eindigen tijdens de kwalificatie in austin. We waren de hele race aan het bibberen, erkent marko tegen de duitse … Horner was na afloop tegenover skysports dan ook lovend over de prestaties van zowel perez als verstappen. Een klein beetje regen aan.

Een klein beetje regen aan. Mazda 121 DB - autobild.de
Mazda 121 DB - autobild.de from i.auto-bild.de
Vooral het bandenmanagement van zijn nederlandse pupil vond marko indrukwekkend. Een klein beetje regen aan. Ik dacht dat hij zijn eerste pole position zou pakken! We waren de hele race aan het bibberen, erkent marko tegen de duitse … Vor 1 tag · helmut marko was zenuwachtig tot en met de laatste minuut in de grand prix van de verenigde staten. Horner was na afloop tegenover skysports dan ook lovend over de prestaties van zowel perez als verstappen. Hij is erg blij met de auto. De adviseur van red bull racing was er niet zeker van dat max verstappen er met de overwinning vandoor zou gaan in austin.

Vooral het bandenmanagement van zijn nederlandse pupil vond marko indrukwekkend.

De adviseur van red bull racing was er niet zeker van dat max verstappen er met de overwinning vandoor zou gaan in austin. Ik dacht dat hij zijn eerste pole position zou pakken! Vor 2 tagen · de teambaas van het team van max verstappen zag de nederlander pole position pakken en sergio perez als derde eindigen tijdens de kwalificatie in austin. Een klein beetje regen aan. We waren de hele race aan het bibberen, erkent marko tegen de duitse … Vor 1 tag · helmut marko was zenuwachtig tot en met de laatste minuut in de grand prix van de verenigde staten. Horner was na afloop tegenover skysports dan ook lovend over de prestaties van zowel perez als verstappen. Hij is erg blij met de auto. Vooral het bandenmanagement van zijn nederlandse pupil vond marko indrukwekkend.

Max Verstappen Monaco : F1 2017: F1, GP Monaco 2017: Sebastian Vettel riporta la : Hij is erg blij met de auto.. Vor 1 tag · helmut marko was zenuwachtig tot en met de laatste minuut in de grand prix van de verenigde staten. Een klein beetje regen aan. Vor 2 tagen · de teambaas van het team van max verstappen zag de nederlander pole position pakken en sergio perez als derde eindigen tijdens de kwalificatie in austin. De adviseur van red bull racing was er niet zeker van dat max verstappen er met de overwinning vandoor zou gaan in austin. Ik dacht dat hij zijn eerste pole position zou pakken!

We waren de hele race aan het bibberen, erkent marko tegen de duitse … max verstappen. Hij is erg blij met de auto.

0 Response to "Max Verstappen Monaco : F1 2017: F1, GP Monaco 2017: Sebastian Vettel riporta la : Hij is erg blij met de auto."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel